Volgende concert

 

Jubileumconcerten!

We bestaan 15 jaar!  Of… nou ja… we bestaan om en nabij 15 jaar. Wanneer het precies allemaal begonnen is, weten we niet meer precies. Wat beschouw je ook als startpunt? De allereerste repetitie? Of het allereerste concert? Ons ongeveer-vijftien-jarig bestaan is in ieder geval een feestje waard! En we maken er een heel weekend van. Zaterdag 17 november én zondag 18 november geven we een feest in het Van ’t Lindenhoutmuseum.


Misschien komt die naam je bekend voor? Dat klopt! Want naast dat het een prachtig museum is over het Kinderdorp Neerbosch, hebben we er in 2015 al een concert mogen geven: het allereerste Weezenkapelconcert. Wederom heeft u de gelegenheid om vooraf eens rond te kijken en u te verdiepen in de geschiedenis van deze bijzondere locatie.


Daarna hebben we een compleet nieuw programma. Zoals je van ons gewend bent, gaan we wel gewoon kriskras door de eeuwen heen. Van Rameau, via Mozart en Puccini naar Bernstein. Na afloop drinken we een glas bubbels of twee (of drie…) om het jubileum extra feestelijk te maken. Toost u mee?


Aanvang:    

zaterdag 17 november 2018 om 20:00 uur (ontvangst vanaf 19:00 uur)

zondag 18 november 2018 om 14:30 uur (ontvangst vanaf 13:30 uur)


Locatie: Van ‘t Lindenhoutmuseum, Scherpenkampweg 58, Nijmegen


Toegang: 15 euro


Vooraf reserveren via info@omnitet.nl aanbevolen! Geef in de

e-mail duidelijk aan voor welke datum je kaarten wil reserveren.

Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail van ons met

betalingsinformatie.

WEekend 17 en 18 november 2018

Download hier de e-flyer